Dana kruha i zahvale za plodove zemlje u našoj Školi već nekoliko godina je centralni događaj mnogih listopadskih događanja. Tako paralelno svoj dan imaju kuhari i jabuke:), a sve skupa je prilika da posvijestimo važnost hrane, kruha, u stvarnom i prenesenom značenju. Posvijestiti si činjenicu da zbog svih onih koji su ovog trena gladni naša zahvalnost što imamo svega u izobilju bi trebala biti tim veća.
Vrijedni kuhari i komercijalisti su se i ovaj put iskazali šarenom trpezom za svoje kolege, ali i ne samo time:) Naime, nakon događanja ispred škole ostalo nam je dovoljno vremena da ranije pripremljene tacne s kolačima odnesemo do Staračkog doma i do legendarnog padre Iva i padre Josipa u Samostan.
I jedni i drugi su se iznimno obradovali, ne mogu se oteti dojmu, više našem posjetu i kratkom razgovoru s njima nego samoj hrani i kolačima. Ne treba pronicavost za prosuditi da su najvažnije stvari u životu, ipak besplatne: ljubazna riječ, blag pogled, veseo pozdrav, upit kako si…lekcija života, zahvalni smo:)
Grand Gourmet je međunarodni festival u organizaciji udruge ŠKER, ove godine održan u Omišu,04.-07.11.2025 a u okviru kojeg se odvija individualno međunarodno natjecanje konobara, barmen,barista te natjecanje ugostiteljskih objekata (restorana i konoba) kao timsko...
S ponosom objavljujemo da je rad i entuzijazam naše Učeničke zadruge "Reful" prepoznat i predstavljen široj javnosti u prilogu popularnog lokalnog kanala ĐIR TV! Ovaj video donosi vam uvid u to kako naši učenici, kroz predan rad u zadruzi, ne samo da korisno provode...
U učeničkom domu Srednje škole Bol s velikim uzbuđenjem započela je nova sezona natjecanja! Naši su se učenici s entuzijazmom uključili u 4. sezonu Nacionalne kviz lige (NKL) – jedinstveno natjecanje koje, kroz znanje, zabavu i snažan timski duh, povezuje...