TISKANO JE DRUGO IZDANJE KNJIGE DIVLJI PIJAT
Autor: Ada Seferagić, Petra Kokeza, 3. 12. 2021.
Uz financijsku potporu Ministarstva kulture RH tiskano je drugo izdanje knjige Divlji pijat.
Knjiga je 2020. godine bila u finalu za nagradu Gourmand World Cookbook Awards u
kategorijama Mediteran i Istočna Europa. Nakon toga knjiga je dobila pravo na certifikat Best
in the World jer je osvojila treće mjesto u svijetu u kategoriji Istočna Europa. Drugo izdanje
knjige razlikuje se u tome što je logo Best in the World tiskan na omotu knjige.
Sada nam predstoji teži dio posla. Treba zatvoriti financijsku konstrukciju i platiti sve
troškove oko tiskanja knjige. Uz pomoć kolektiva, učenika i ostalih uključenih u projekt ne
sumnjam u pozitivan ishod.
Knjigu možete nabaviti u tajništvu škole.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |